hvem er jeg?

Jeg er dybt passioneret af, at inspirere, støtte og rådgive mennesker til, at åbne op for egen unikke personlighed og skabe den ønskede personlige virkelighed hvor drømme på alle områder realiseres.

Det er min dybeste overbevisning, at menneskets naturtilstand er glæde og overflod på alle planer. Opgaven er, at vågne op og finde styrken i vores sande jeg, – være i balance og udfolde vores unikke potentiale af storhed, helhed og fuldkommenhed.

Jeg bruger min erfaring, indsigter, veldokumenteret psykologisk og terapeutisk viden med effektive gennemtestede metoder samt en klar intuition til, at guide mine kunder igennem en transformation til resultater der ligger langt ud over hvad de i deres fantasi havde turdet drømme om.

Jeg har flere gange været der hvor alt synes sandet til og umiddelbart uoverskueligt, at kunne se en løsning på. Egne oplevelser og erfaringer, svære og gode – privat og arbejdsmæssigt har lært mig vigtigheden af, at være bevidst accepterende i eget vilkår så frygten ikke blokerer for vækst.

Jeg tror på, at livet er en lang udviklingsrejse og, at der er en mening med de oplevelser vi møder undervejs på livsrejsen, – alt sammen en mulighed for, at vi igennem bevidsthedstræning kan komme tættere på vores indre sande jeg.

Bente Tranekær

Jeg vægter højt, at have størst mulig balance og sammenhæng imellem sind, krop, sjæl samt navigere bevidst og helt i mit liv. Jeg er fysisk aktiv og får god energi af,  at være i naturen – på vandreture i skov og i bjergene, cykling og kajak.

Det betyder meget for mig, at jeg `går min egen tale og mit produkt` i dét jeg tilbyder mine kunder og jeg er bevidst om, at jeg selv er i konstant personlig udvikling. 

På min livsudviklingsrejse har jeg haft mange bevidsthedsoplevelser,  men særlig oplevelserne i 2015, 2016, 2017 hvor jeg trekkede til toppene på bjergene Kilimanjaro, Toubkal og Mount Everest Base Camp har stor betydning for mig.

Jeg udfordrede min fysiske komfortzone og jeg erfarede miraklet i, at fuld fokus i nuet gør drømme virkelige. At min resonans er baseret på min krops vibrationer . Ved at rette min bevidsthed indad og bruge min energi til opretholdelse af harmoni imellem sind, krop, sjæl -væk fra frygten for hvad der kunne ske i de tyndere luftlag,  gav mig uanede kræfter til at nå alle tre toppe uden medicin mod højdesyge.

 

Bjergbestigning 

– jo højere op med bevægelse i tillid, jo dybere ind i sjælen

Når vi slipper  kontrol og bevæger os i tillid frem i livet  så åbner universet sig og gør vore drømme mulige

Vi skaber selv vores liv

Jeg etablerede mit firma i 2005  og har siden da gennemført mere end 12.000 individuelle sessioner indenfor personlig udvikling for ledere, medarbejdere og private.Jeg løser konsulentopgaver for private og offentlige virksomheder indenfor ledelse, teams og personlig udvikling. Jeg tilbyder individuel spirituel coaching og samtaleterapi samt workshop ud fra forskellige emner og temaer.

Mit speciale er, at gøre komplekse ting enkle og som giver en direkte oplevelse af udvikling samt opnåelse af ønskede resultater. 

Det er naturligt for mig, at jeg løser opgaven sammen med mine kunder autentisk og ordentligt i øjenhøjde.

Mit stærkeste kort er, at jeg via en klar intuition sammenholdt med en bred og alsidig uddannelse indenfor HR, Ledelse, Økonomi, Personalejura, Psykologi, Eksistentiel terapi og Gestalt Terapi, Assertiv kommunikation, Kropsterapi, Spirituel Mentor og Kanalisering kan vejlede mine kunder til, at finde modet og tage det spadestik dybere som forudsættes for udvikling og realisering af resultater der er vedvarende.

Den succes mine kunder oplever igennem transformation er også min succes og i fællesskab skaber vi forandring til en bedre verden i flow

 

Kærlig hilsen

Bente Tranekær